Vacature

Office manager vastgoed

Claves Vastgoed is een vooruitstrevend vastgoedkantoor. Ons gedreven team is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van bestaand vastgoed, commercialisatie van nieuwbouwprojecten, beëdigde schattingen en beheer van onroerende goederen. Om ons team verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een office manager vastgoed.

Als office manager werk je vanuit ons kantoor in Sint-Niklaas. Samen met de vastgoedmakelaars verzorg je de klantbeleving tot in de puntjes. De functie omvat een combinatie van administratieve taken afgewisseld met klantcontact per mail en telefoon, steeds met de bedoeling om onze klanten optimaal verder te helpen.

Takenpakket

- In deze functie heb je als doel jouw vastgoedcollega's maximaal te ondersteunen op het vlak van dossierbeheer. Op basis van de door hen geleverde input, verwerk je alles in de online systemen. Je denkt actief met hen mee om het dossier zorgvuldig en efficiënt samen op te stellen en waar nodig vraag je proactief bijkomende informatie op.

- Heel wat contacten met klanten verlopen telefonisch. Het is jouw verantwoordelijkheid om onze klanten vriendelijk te woord te staan, te helpen of door te verwijzen.

- Je staat in voor het agendabeheer van je vastgoedcollega's, in dossiers rond verkoop van vastgoed.

- Je verzamelt alle nodige informatie voor het opstellen van een verkoopovereenkomst en voorziet ook de administratieve afhandeling hiervan.

- Als office manager sta je ook in voor het onthaal. Je volgt eveneens enkele facilitaire zaken van het kantoor op en ondersteunt op termijn de boekhouding.

Profiel

We zijn op zoek naar een klantvriendelijk persoon met een passie om mensen verder te helpen en administratief sterk is. Iemand met de nodige flair en enthousiasme voor de job. Je hebt een gestructureerde manier van werken en je hebt bij voorkeur een juridische achtergrond.

Interesse?

Voel jij je enorm gemotiveerd om je te ontplooien? Stuur je cv en motivatiebrief naar: vastgoed@claves.be. Discretie wordt gegarandeerd.

Een vraag voor ons?

Hebt u een specifieke vraag over onze expertises of vraagt u zich af wat we voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend.

Contact