Patrimoniumbeheer

Een patrimonium beheren kan heel wat ingewikkelde vragen met zich meebrengen. Wij kijken vooruit met u – naar uw toekomst en die van volgende generaties. Na een open kennismakingsgesprek geven we u graag ons inzicht in uw vastgoed. We helpen u anticiperen en met het beheren van uw vastgoedportefeuille. Kortom, CLAVES biedt u doorheen de jaren een alziend oog en ten alle tijden een waardevol inzicht in uw eigendom.

Hoe doen we dat?

Voor het dagdagelijks beheer van uw patrimonium gebruiken wij een doordachte software die ons zicht geeft op relevante gegevens. We beheren alle details en documenten voor elk eigendom, elke eigenaar, huurder en leverancier.

Huurindexaties worden realtime aangegeven met een automatische koppeling naar de beschikbare indexvoeten van de overheid. Afrekeningen aan eigenaar en huurder worden transparant opgemaakt en gecommuniceerd. Het financieel beheer is volledig gedigitaliseerd met integratie van digitale bankafschriften (Coda/xml) en uitgaande betalingsverrichtingen naar Isabel of online business banking.

Dankzij deze software hebt u persoonlijke toegang tot de beveiligde webomgeving voor een vlotte raadpleging van nieuws, documenten, uw profiel en meldingen.

“Lange termijn visie wordt geschraagd door kwaliteit en overstijgt het korte termijn rendement!”

Vragen over diensten?

Maak vrijblijvend een afspraak bij CLAVES om op al uw vragen een antwoord te krijgen. Onze service bestaat erin u bij te staan van A to Z omtrent uw vastgoed.

Contact