Interessant gelegen kantoor / praktijkruimte

Kantoorruimte
Sint-Niklaas
Sint-Jansplein 8
Interessant gelegen kantoor / praktijkruimte
€ 970 /maand
Interessante exclusieve kantoor/praktijkruimte op het gelijkvloers van een villa-residentie. De locatie is uitzonderlijk gezien zijn rustig karakter gelegen in een parktuin, aan het Sint-Jansplein en op een boogscheut van het centrum van Sint-Niklaas. De kantoorruimte bevindt zich op het gelijkvloers van een volledig kwalitatief verbouwde, gerenoveerde villa. Wel georiënteerd op het zuiden aan de achterzijde met een eigen privatief terras. De gemeenschappelijke inkomhal is prestigieus maar ook een eigen inkomhal is voorzien!

Je treedt het kantoor binnen via een van de twee inkomhallen. In de privatieve hal is een afzonderlijk toilet. Een eerste kamer die je tegen komt is een kamer die de functie van wachtzaal of bureau zou kunnen vervullen. Een tweede kamer is een ruime discrete praktijkruimte van +/-35m² met veel lichtinval. Een derde kamer bereikbaar vanuit de inkomhal maar ook vanuit de praktijkruimte/vergaderzaal zou perfect als bureel dienst kunnen doen.

Deze ruimte is ideaal voor een vrij beroep zoals dokter, advocaat, architect,... die enerzijds graag zelf in een aangenaam kantoor wil werken en tevens hun cliënteel op een exclusieve wijze professioneel wenst te ontvangen.

Bijkomend kan gebruik gemaakt worden van een collectieve fietsenberging en één eigen staanplaats aan de voorzijde van het gebouw. Publiek parkeren voor het gebouw is bijkomend gemakkelijk.

De huurprijs bedraagt 970 euro/maand en er is een vaste forfait voor onder meer het beheer, de algemene kosten, het algemeen onderhoud van het gebouw en de tuin ten bedrage van 25 euro/maand.
Verbruik van water, gas en elektriciteit is individueel af te sluiten.
Bebouwing
Type
Kantoorruimte
Grondoppervlakte
90,09 m²
Woonoppervlakte
90,09 m²
Lift
Nee
Comfort
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Riolering, Internet
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [0,23 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS HEYMANPLEIN [0,57 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS SMISSTR. COLRUYT [0,94 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,17 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [1,7 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,24 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [1,78 km]), Warenhuizen - Delhaize (Kapelstraat 100 9100 Sint-Niklaas [1,49 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Beekstraat [0,25 km])
Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Indeling
Bureau
15.75m²
Bureau
33.95m²
Bureau
15m²
Terras
11m²
Toilet
1.78m²
Inkomhal
18.34m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons