Instapklaar handelsgelijkvloers/kantoorruimte, ideaal voor starters

Handelspand
Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 18
Instapklaar handelsgelijkvloers/kantoorruimte, ideaal voor starters
€ 750 /maand
Instapklaar handelsgelijkvloers / kantoorruimte in het 'Gaudi Center', op het Hendrik Heymanplein in het hartje van Sint-Niklaas.

Dit plein zal de komende jaren een grote opwaardering kennen door de geplande herontwikkeling als een levendig en groen plein, met een prominente plaats voor de bibliotheek, een supermarkt én voor de lokale handelaars. Het plein wordt een park, een nieuwe groene publieke ruimte met een grote verblijfskwaliteit vlakbij de Grote Markt. Ook de ontwikkeling van heel wat nieuwe bebouwing (+/- 60 appartementen) zullen zorgen voor extra doelpubliek voor de Sint-Niklase ondernemer. Kortom, dit plein zal een erg gegeerde plaats worden om te wonen, te winkelen of een zaak uit te baten.

Dit pand bestaat uit een open kantoor/handelsruimte, een kitchenette en een sanitaire voorziening. Het betreft een goed onderhouden pand op stapafstand van de Grote Markt en met een goede bereikbaarheid naar de E17. Het EPC is gunstig. Er is mogelijkheid om optioneel een ondergrondse staanplaats te huren. Extra troef is de ruime voorgelegen parking op het Hendrik Heymanplein.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, kan u ons steeds contacteren op 03 502 98 74 of via vastgoed@claves.be.
Bebouwing
Type
Handelspand
Bouwjaar
1976
Lift
Nee
Comfort
Algemene staat
Licht op te frissen
Bemeubeld
Nee
Voorzieningen
Elektriciteit, Stadswater, Stookolie, Riolering
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [0,62 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS HEYMANPLEIN [0,22 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS NIJVERH. COLRUYT [0,93 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,42 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [0,99 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,05 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [1,71 km]), Warenhuizen - Delhaize (Kapelstraat 100 9100 Sint-Niklaas [1,56 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Markt [0,04 km])
Ruimtelijke ordening
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Indeling
Keuken
2.5m²
Bureau
47m²
Toilet
1.95m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons