Über cool kantoorgebouw met zicht op de Schelde

Kantoorruimte
Rupelmonde
Gelaagstraat 53A
Über cool kantoorgebouw met zicht op de Schelde
€ 1.150.000
Über cool kantoorgebouw met zicht op de Schelde
Mooie lichtinval en architectuur in functie van essentie, evenwicht en zuiver perspectief in dit eerder loftig-industrieel kantoorgebouw, een pure werkomgeving met open blik. Heel hedendaags en een enig wauw effect die de bezoeker bekruipt.

Het gebouw is voorzien van een bijzondere inkomhal met laadbrug die verwijst naar de nabijgelegen scheepvaart. Naast de inkomhal is een vergaderzaal en via een gang met strakke lijnen kan je de toiletten terugvinden voor de dames en afzonderlijk voor de heren. Een open structuur gelegen op een split-level met verschillende werkposten wordt geflankeerd door 4 ruime afzonderlijk bureelruimtes.
In het verlengde van het  landschapskantoor ligt een open vergaderpunt dat eerder aanvoelt als een opnamestudio. Een afgescheiden ruimte voor eventuele stockage ligt op het gelijkvloers met een apart afsluitbaar lokaal voor de IT infrastructuur.
Op de eerste verdieping (dat zou kunnen fungeren als exclusieve woonst) tref je een ontspanningsruimte, aparte toilet, ruime eetplaats, een volledig kwalitatief uitgeruste keuken, uitgeruste badkamer en een prachtige vergaderzaal uitgewerkt tot in de nok van het dak. Verder een ruim terras van 60m² met een verbluffend uitzicht. De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten.
Resultaat is zicht op water en maximale lichtinval.
Het interieur is een consistent aangehouden esthetische mix van beton, hout, witte muren en staal. Wit wordt doorgetrokken doorheen het volledige gebouw en regelmatig in contrast gezet met de geelkleurige polymeervloeren wat zorgt voor een über coole esthetiek. 

Subliminale marketing kan hier op zijn plaats zijn maar wijs gerust de vinger naar de huidige bewoner die er zijn vak van heeft gemaakt. Wegens succes en groei van de ene is er plaats voor de andere die het kader van het gebouw als een wind in de rug kan voelen.

Onder de bureelruimtes bevindt zich een bruut afgewerkt magazijn waar de technische aansluitingen en leidingen zichtbaar zijn. Dit is een plus naar desgewenst toekomstig kabelwerk. Het gebouw wordt verwarmd door enerzijds warmtepompen (koelen en verwarmen) en anderzijds door 4 splinternieuwe Hi-Tech centrales die werken op een waterstoftechnologie waardoor u de elektriciteit ter plaatse produceert met waterstof uit gas (uitzonderlijk!).
Aan het gebouw is publieke parkeermogelijkheid maar ook 4 ruime privatieve staanplaatsen.
Het gebouw is gelegen op een zestal kilometer van de E17 tussen Antwerpen en Gent.
De totale oppervlakte van de kantoorruimte bedraagt 925m², het buitenterras 57m², de verharde circulatieruimte 336m² en de perceeloppervlakte 1.017m².

Kortom, een machtig complex integraal minimalistisch uitgezet in functie van ruimtebeleving, duurzaamheid, werkgenot en feelgood. 
Bebouwing
Type
Kantoorruimte
Grondoppervlakte
1.017,00 m²
Bouwjaar
1992
Comfort
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Bronwater, Distributie, Alarm, Airco, Internet, Videofoon
Geografische ligging
Omgeving
Onderwijs - Secundair onderwijs (Don Bosco Technisch Instituut [6,02 km]), Warenhuizen - Aldi (Aldi Temse [5,28 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market Kruibeke (ruppelmonde) [0,76 km]), Warenhuizen - Colruyt (Colruyt TEMSE [4,69 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,62 km]), Vervoer - Treinstations (Railway Station, B-Puurs 2870 Stationsstraat [5,54 km]), Gezondheid - Ziekenhuis (ZNA Hoge Beuken [7,92 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [1,06 km]), Warenhuizen - Delhaize (AD DELHAIZE [3,5 km]), Warenhuizen - Lidl (Lidl [5,18 km]), Vervoer - Bushalte (Rupelmonde Nieuwstraat [0,27 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Ja
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Indeling
Interesse in dit pand?
Contacteer ons