Stijlvol en lichtrijk appartement op een zeer centrale locatie

Appartement
Antwerpen (2000)
Britselei 8
Stijlvol en lichtrijk appartement op een zeer centrale locatie
€ 498.000
Zeer aangenaam appartement met oog voor fijne afwerking en een keuze voor kwalitatieve materialen, gelegen op de bovenste verdieping van een residentie. Er is een ruime inkomhal met natuursteen. Twee afzonderlijke toiletten op de nachthall. Een verzorgde en goed uitgeruste keuken met klein buitenterras van 2,28m². Een ruime stijlvolle eet-en woonkamer met parketvloer. Een masterbedroom met ensuite badkamer (dubbele lavabo en ligbad). Twee ruime slaapkamers geflankeerd met tussengelegen badkamer (douche en lavabo). Een wasplaats met een klein buitenterras vervolledigen de indeling.
Er zijn vele ingemaakte kasten die het appartement strakker laten aanvoelen en erg praktische invulling geven. Er zijn twee liften aanwezig in het gebouw.
Het EPC (energieprestatiecertificaat) is gunstig mede door de nieuwe collectieve condensatieketel op gas (2017) en een dakisolatie van 14cm dikte. Het appartement heeft een goede locatie in de stad op enkele honderden meters van het stadspark en heeft bovendien een goede verbinding naar de autosnelwegen. Er zijn in de kelderverdieping 2 ruime en naast elkaar gelegen privatieve bergingen inbegrepen. Ook een afsluitbare collectieve fietsenberging is beschikbaar.
Mogelijkheid om een garage bij te kopen in de residentie zelf aan 35.000 euro (kant Kiliaanstraat). Kortom praktisch, stijlvol, lichtrijk en welgelegen. 
Bebouwing
Type
Appartement
Grondoppervlakte
306,00 m²
Woonoppervlakte
190,00 m²
Bouwjaar
1953
EPC waarde
259
Comfort
Aantal slaapkamers
3
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Riolering, Videofoon
Geografische ligging
Omgeving
Onderwijs - Secundair onderwijs (De Leerexpert Begijnenvest [0,24 km]), Warenhuizen - Aldi (Aldi [0,35 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour express Kasteelplein [0,41 km]), Warenhuizen - Colruyt (Colruyt ANTWERPEN 1 [1,36 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Stedelijke Basisschool - Via Louiza [0,14 km]), Vervoer - Treinstations (Antwerp Central [1,2 km]), Gezondheid - Ziekenhuis (ZNA Sint-Elisabeth [0,26 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,05 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Antwerpen [1,81 km]), Warenhuizen - Delhaize (PROXY DELHAIZE [0,45 km]), Warenhuizen - Lidl (Lidl [0,96 km]), Vervoer - Bushalte (De Lijn) (Antwerpen Nationale Bank [0,1 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€1.279
Indeling
Garage
17m²
Slaapkamer
19.44m²
Slaapkamer
16.56m²
Slaapkamer
18.25m²
Keuken
12.31m²
Badkamer
8.42m²
Badkamer
11.22m²
Woonkamer
40m²
Eetkamer
34.2m²
Berging
8.35m²
Toilet
1m²
Toilet
1m²
Dienstenhal
8m²
Dienstenhal
9.1m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons