Premium herenhuis

Herenhuis
Sint-Niklaas
Mercatorstraat 41
Premium herenhuis
€ 535.000
Dit karaktervol herenhuis is centraal en welgelegen op wandelafstand van het station. Het heeft een interessant potentieel naar multifunctionaliteit. De voorgevel met symmetrische compositie en opgetrokken in Franse witsteen straalt een bijzonder statig karakter uit. De verdiepingen hebben een uitgebalanceerde opbouw en logische, herhalende functionele indeling. Het pand ademt een rijkelijke cool uit door het veelvuldig gebruik van premium materialen zoals marmer, graniet, kalksteen en eik. En meer door de op maat gemaakte kastenwanden gestretcht over de volledige lengte van de kamers. 

Op het gelijkvloers kom je de woning binnen via een inkomhal met sas of via de sectionale poort met afstandsbediening. In de inkomhal heb je een trappenhal en een lift van Schindler die je tot de bovenste verdieping brengt. De garage is zeer ruim en geeft plaats voor meedere (4) auto's. Achterliggend de stookruimte en zijn afzonderlijke bergplaatsen (3). Eveneens een afzonderlijk toilet. Via de garage is een buitentrap die onmiddellijk toegang geeft tot het zuid georiënteerde terras met zonneluifel en de bijzonder geweldige en verzorgde stadstuin op de eerste verdieping. Op deze verdieping hebben we een rijkelijk ingerichte woonkamer, hal, eetkamer, de goed uitgeruste keuken, een afzonderlijk toilet en de trappenhal. Op de tweede verdieping is een zeer ruime slaapkamer met een luxueus uitgerust kastensysteem, dressing met ingemaakte kasten, een badkamer uitgewerkt in gepolierde natuursteen en een hal die toegang geeft tot een supplementair terras met terrasverwarmers, bar en een inbegrepen jacuzzi. Ook hier een afzonderlijk toilet. Op de derde verdieping eveneens een badkamer in natuursteen, afzonderlijk toilet, bibliotheek en twee ruime slaapkamers. Op de 4de verdieping eveneens twee slaapkamers, badkamer en afzonderlijk toilet. In totaal zijn er dus maar liefst 5 toiletten, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 terrassen, tuin, lift en meer een garage voor zelfs 4 auto's! De gelijkvloerse verdieping heeft een oppervlakte van +/- 185 m², de eerste verdieping  van +/- 106 m². De tweede, derde en vierde verdieping elk +/-72m². 

Dit gebouw geeft talrijke mogelijkheden gaande van luxueuze woonst tot kangoeroewoning, tot kantoorgebouw of mogelijks zelfs tot opbrengsteigendom met verschillende woonentiteiten (na vergunning). Kortom zeker een bezoek waard gezien zijn bijzondere uniciteit!
 
Bebouwing
Type
Herenhuis
Grondoppervlakte
183,00 m²
Woonoppervlakte
505,00 m²
Bouwjaar
1967
EPC waarde
272
Comfort
Aantal slaapkamers
6
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Stadswater, Stookolie, Internet, Videofoon
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (Aldi [0,41 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS [0,68 km]), Warenhuizen - Colruyt (Colruyt SINT-NIKLAAS [0,7 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (GO! basisschool De Tovertuin Sint-Niklaas [0,46 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [0,29 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,14 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [2,19 km]), Warenhuizen - Delhaize (DELHAIZE SUPERMARKET [1,94 km]), Warenhuizen - Lidl (Lidl [0,58 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Station perron 9 [0,18 km])
Overige info
Oriëntatie tuin
Zuid
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€1.831
Indeling
Slaapkamer
40.61m²
Slaapkamer
26.32m²
Slaapkamer
18.27m²
Slaapkamer
17.65m²
Keuken
9.4m²
Badkamer
7.88m²
Badkamer
3.88m²
Garage
120m²
Woonkamer
50.85m²
Eetkamer
16.22m²
Terras
43m²
Terras
38.75m²
Berging
34.7m²
Toilet
1.62m²
Toilet
1.22m²
Toilet
1.2m²
Dienstenhal
7.92m²
Dienstenhal
7.92m²
Dienstenhal
11.52m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons