Welgelegen en goed georiënteerde woning met autostaanplaats

Huis
Sint-Niklaas
Gladiolenstraat 39
Welgelegen en goed georiënteerde woning met autostaanplaats
€ 259.000
Ruime woning en centraal gelegen op een boogscheut van de Grote Markt van Sint-Niklaas en het Waasland Shopping Center. Deze praktische woning heeft een ruime woonkamer met gashaard, een uitgeruste keuken, afzonderlijk gastentoilet en een praktische berging. De buitenruimte is interessant door de aanwezigheid van een tuinhuis, terras/tuintje en de privatieve autostaanplaats. Er is ook een regenput. De eerste verdieping bereik je via een prachtige stenen trap uitgevoerd in marmeragglomeraat die je een instant sixty gevoel geeft. Een badkamer met een toilet en douche is aanwezig, een kleine slaapkamer/dressing en twee zeer ruime kamers met hogere plafonds. Op deze twee slaapkamers zijn de schouwmantels eveneens afgewerkt in dezelfde steen als de trap. Via een vaste trapstructuur kom je op de bovenste verdieping waar je een ruime zolder met dakkapel aantreft. Recent werd deze dakkapel nog gerenoveerd en de aanzetten in lood (met de gebuur en de twee schouwen op het dak) vernieuwd.
De toekomstige eigenaar heeft een opportuniteit om van deze ruimte twee slaapkamers te maken en de zolder te gaan isoleren. Op het gelijkvloers is een centrale verwarming op gas met en degelijke Vaillant ketel. De beglazing is overal dubbel. .
Kortom een interessante woning gezien zijn half open karakter, zijn mogelijkheden, zijn oriëntatie en de autostaanplaats.
Bebouwing
Type
Huis
Grondoppervlakte
119,00 m²
Woonoppervlakte
187,56 m²
EPC waarde
791
Comfort
Aantal slaapkamers
3
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Regenwater, Telefoon
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (Aldi [1,15 km]), Warenhuizen - Carrefour (market Sint Niklaas a. de Boeckstraat [0,41 km]), Warenhuizen - Colruyt (Colruyt SINT-NIKLAAS [1,96 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool - Don Bosco A [0,1 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [1,67 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,19 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [0,97 km]), Warenhuizen - Delhaize (DELHAIZE SUPERMARKET [0,88 km]), Warenhuizen - Lidl (Lidl [0,83 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Tulpenstraat [0,13 km])
Overige info
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€716
Indeling
Slaapkamer
4.12m²
Slaapkamer
21.58m²
Slaapkamer
18.11m²
Keuken
10.68m²
Badkamer
6.04m²
Garage
21m²
Woonkamer
40.5m²
Terras
20.15m²
Zolder
40.7m²
Dienstenhal
10.64m²
Dienstenhal
6.52m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons