Wonen én werken in deze prachtige woonst op een commerciële toplocatie

Villa
Beveren (Waas)
Gentseweg 436
Wonen én werken in deze prachtige woonst op een commerciële toplocatie
€ 589.000
Op het gelijkvloers van dit recent gebouw vinden we het handelsgedeelte dat momenteel dienst doet als zonnecenter. Deze ruimte - nu onderverdeeld in cabines - kan mits het verwijderen van de gyproc wanden eenvoudigweg omgevormd worden tot een aangename werk- of woonruimte van meer dan 70m². Deze ruimte leent zich perfect voor zelfstandige beoefenaars van een dienstverlenend beroep (advocaat, makelaar, boekhouder,...) of kan mits beperkte aanpassingen worden ingericht als keuken & leefruimte. De schetsen/collages geven alvast een beeld van de waaier aan mogelijkheden voor het gelijkvloers.

Er is vooraan plaats voor 5 autostaanplaatsen en achterliggend is een mooie tuin met terras aanwezig. Verder vinden we op het gelijkvloers een praktische berging en een ruime garage met sectionaal poort. Gelijkvloers en 1e verdiep zijn voorzien van gescheiden nutsvoorzieningen (aparte watertellers en elektriciteitskasten). Het gelijkvloers beschikt over warmtepomp met vloerverwarming (koelen en verwarmen) en een airco installatie (koelen en verwarmen).

Via een afzonderlijke zijdelingse inkomhal kom je op het 1e verdiep dat momenteel fungeert als woonst (momenteel verhuurd aan 800 euro/maand). Deze woonst heeft een nachthal met afzonderlijk gastentoilet, 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, een buitenterras en een grote leefruimte met open keuken (eventueel aan te passen naar extra slaapkamers / speelkamer / bureel). Centrale verwarming is voorzien via een hoogrendements condensatieketel op (propaan)gas.

Het EPC van deze goed geïsoleerde woning bedraagt 165 kWh/m². De elektrische keuring is conform de reglementering. Het grondperceel is 792m² groot en heeft een uiterst vlotte verbinding met N49 en E17. Dit is wonen én/of werken in een prachtige woonst op een commerciële zichtlocatie!
Bebouwing
Type
Villa
Grondoppervlakte
792,00 m²
Woonoppervlakte
268,00 m²
Bouwjaar
2006
EPC waarde
165
Lift
Nee
Comfort
Aantal slaapkamers
3
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9120 Beveren-Waas [2,67 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market NIEUWKERKEN-WAAS [2,07 km]), Warenhuizen - Colruyt (BEVEREN (COLRUYT) [3,85 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [1,75 km]), Vervoer - Treinstations (Nieuwkerken Waas [1,87 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [1,19 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Beveren [4,05 km]), Warenhuizen - Delhaize (Nieuwkerkenstraat 1 9100 Sint-Niklaas [2,15 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Beveren-Waas Sint-Marten [0,08 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Ja
Voorkooprecht
Ja
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€1.798
Indeling
Garage
32m²
Berging
5m²
Toilet
1.5m²
Inkomhal
13m²
Slaapkamer
9m²
Slaapkamer
13m²
Slaapkamer
14m²
Keuken
8m²
Badkamer
6.21m²
Woonkamer
37m²
Toilet
1.5m²
Dienstenhal
12.5m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons