Prachtige herenwoning in hartje Sint-Niklaas

Herenhuis
Sint-Niklaas
Apostelstraat 29
Prachtige herenwoning in hartje Sint-Niklaas
€ 345.000
Zeer karaktervolle herenwoning met een groot woon/werkvolume, een cosy binnenplaats en 4 slaapkamers.

Via de inkomhal kom je de woning binnen met vooraan een standingvolle voorplaats / bureel met prachtige moluren en naastliggend de woonkamer met open haard, ideaal voor koude winteravonden. Beide ruimtes hebben hoge plafonds die een aangename grandeur weergeven. De keuken - eerder modern getint - is compleet uitgerust met netjes verscholen achter de rode wand de toegang tot de kelder en een diensttrap naar het hogergelegen verdiep. Op het gelijkvloers is een afzonderlijk toilet. Het pand heeft een ruime garage en in het verlengde van de garage een gezellige binnenplaats. Er is mogelijkheid tot het creëren van een aangename stadstuin / patio / buitenruimte mits bouwtechnische ingrepen (thv kantoorruimte).

Op het 1e verdiep hebben we maar liefst 4 ruime slaapkamers en een badkamer met bad, toilet en 2 lavabo's. De moluren, volle parketvloeren en hoge plafonds maken deze slaapkamers uniek. De ruime zolder is voorzien van vloerisolatie en het dak is voorzien van een nieuwe balkenstructuur en een nieuw onderdak. De woning wordt verwarmd met een gascondensatieketel.

De achterbouw is zonder weerga omgetoverd in een stijlvolle kantoorruimte met bovenverdiep. Ideaal voor wie wonen en werken wil combineren! Deze woning is zonder meer instapklaar, is  gelegen in hartje Sint-Niklaas op stapafstand van de Grote Markt, het station, winkels en scholen. Kortom een aangename herenwoning met liefde voor de oorspronkelijke ziel en die een oprechte feel good ademt.

Er bestaat de mogelijkheid om dit pand aan te kopen samen met het naastgelegen pand (Apostelstraat 27 - vraagprijs 273.000€) waarbij een vraagprijs van 610.000 euro wordt gevraagd voor het geheel.
 
Bebouwing
Type
Herenhuis
Grondoppervlakte
230,00 m²
EPC waarde
237
Lift
Nee
Comfort
Aantal slaapkamers
4
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Nee
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [0,62 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS HEYMANPLEIN [0,4 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS NIJVERH. COLRUYT [0,91 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool - Berkenboom [0,21 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [0,87 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,14 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [1,71 km]), Warenhuizen - Delhaize (Kapelstraat 100 9100 Sint-Niklaas [1,59 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Markt [0,19 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€1.735
Indeling
Keuken
21m²
Keuken
7m²
Garage
14m²
Woonkamer
23m²
Bureau
20m²
Bureau
28m²
Terras
24m²
Berging
13m²
Toilet
1.35m²
Inkomhal
16m²
Slaapkamer
27m²
Slaapkamer
17.5m²
Slaapkamer
14m²
Slaapkamer
12m²
Badkamer
8m²
Bureau
17.5m²
Bureau
16.5m²
Opslagruimte
9.5m²
Zolder
1
Interesse in dit pand?
Contacteer ons