Kantoorwoning met mooie binnenpatio

Kantoorruimte
Sint-Niklaas
Apostelstraat 27
Kantoorwoning met mooie binnenpatio
€ 273.000
Het rechtse deel van deze statige herenwoning is - met uitzondering van de bestaande voorgevel - gebouwd in 2002 en is gelegen in hartje Sint-Niklaas, op stapafstand van de Grote Markt. Je betreedt het gebouw via een dubbele garage die enerzijds toegang verleent tot de bovenliggende verdiepen en anderzijds uitgeeft op een prachtige binnenpatio.  Deze patio is een unieke rustige plaats midden in de stad en geeft uit op een achterliggende kantoorruimte / praktijkruimte met bovenliggend verdiep.

In de garage is een toilet voorzien en vinden we ook de trap naar de bovenliggende verdiepen. Op het 1e verdiep vinden we een grote bureauruimte / leefruimte met vide en een kitchenette, netjes weggewerkt achter dichtschuivende wanden. Op het 2e verdiep vinden we nog 2 bureau ruimtes / slaapkamers en een kleine ruimte met watervoorziening (eventueel te voorzien als doucheruimte). De grote zolder kan perfect dienst doen als grote opslagruimte. Het dak is in perfecte staat en geïsoleerd. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Dit pand is momenteel kadastraal gekend als een kantoorgebouw maar na een 1ste aftoetsing met dienst Stedebouw van Sint-Niklaas is ons bevestigd dat het aanvragen van een bestemmingswijziging tot woning met achterliggende bureau / praktijkruimte tot de mogelijkheden behoort. Ideaal voor wie wonen en werken wenst te combineren!

Er bestaat de mogelijkheid om dit pand aan te kopen samen met het naastgelegen pand (Apostelstraat 29 - vraagprijs 345.000€) waarbij een vraagprijs van 610.000 euro wordt gevraagd voor het geheel.
Bebouwing
Type
Kantoorruimte
Grondoppervlakte
130,00 m²
Woonoppervlakte
220,00 m²
Bouwjaar
2002
EPC waarde
237
Lift
Nee
Comfort
Bemeubeld
Nee
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [0,63 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS HEYMANPLEIN [0,39 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS NIJVERH. COLRUYT [0,91 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool - Berkenboom [0,22 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [0,88 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,15 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [1,71 km]), Warenhuizen - Delhaize (Kapelstraat 100 9100 Sint-Niklaas [1,59 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Markt [0,18 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€1.111
Indeling
Garage
44m²
Bureau
21m²
Toilet
1.5m²
Bureau
51m²
Bureau
21m²
Bureau
24m²
Bureau
15.7m²
Wasplaats
1.75m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons