Topgelegen 3 slpk appartement met meerdere terrassen

Appartement
Sint-Niklaas
Stationsplein 21 bus 3
Topgelegen 3 slpk appartement met meerdere terrassen
€ 389.000
Zeer verzorgd & ruim appartement op de 3e verdieping van Residentie Leopold II met een verbluffend uitzicht op het Stationsplein van Sint-Niklaas. Het appartement met een bewoonbare oppervlakte van 148m² scoort hoog op 'feel good' door de zeer ruime woonkamer en het open zicht op het Stationsplein.

Je komt het appartement binnen via een ruime inkomhal met afzonderlijk gastentoilet. De woonkamer is spacieus en lichtrijk doordat het aansluit op 2 overdekte terrassen, 1 terras vooraan met uitzicht op het Stationsplein & 1 terras achteraan, perfect zuid georiënteerd (samen 15m²). De keuken is volledig uitgerust met Atag toestellen en een afzonderlijke en ruime berging aansluitend aan de keuken maakt het bovendien extra praktisch.

Er is 1 master bedroom met bijhorende dressing en ensuite badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo. Aan de andere kant van het appartement hebben we nog 2 slaapkamers en een aparte doucheruimte met inloopdouche. Een doordachte indeling die zorgt voor een aangename scheiding tussen het slaapgedeelte van ouders en het slaapgedeelte van kinderen en / of gasten. Er kan ook gebruik gemaakt worden van 2 ruime fietsenbergingen. 

Kortom heel wat voor dit appartement op deze bijzonder interessante locatie!

Stad Sint-Niklaas heeft recentelijk een ontwerpbureau aangesteld om een nieuw masterplan uit te werken voor de noordelijke stationsomgeving. In het masterplan wordt een visie uitgeschreven die de basis vormt voor concrete projecten zoals de aanleg van groen en de verkeerscirculatie. Deze toekomstige visie van de noordelijke stationsomgeving zal zeker ook zorgen voor een verdere opwaardering van het Stationsplein, inclusief dit appartement.

Er is mogelijkheid tot het huren van een garage op de verdieping -1
.
Bebouwing
Type
Appartement
Grondoppervlakte
149,00 m²
Woonoppervlakte
149,00 m²
Bouwjaar
2005
EPC waarde
117
Lift
Ja
Comfort
Aantal slaapkamers
3
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Nee
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Videofoon
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [0,57 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS [0,61 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS NIJVERH. COLRUYT [0,63 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (GO! basisschool De Tovertuin Sint-Niklaas [0,31 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [0,14 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,16 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [2,36 km]), Warenhuizen - Delhaize (Bellestraat 16 9100 Sint-Niklaas [1,52 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Station perron 2 [0,04 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Indeling
Slaapkamer
16.45m²
Slaapkamer
13.45m²
Slaapkamer
10.2m²
Keuken
7.65m²
Badkamer
9.3m²
Badkamer
4.35m²
Garage
17m²
Woonkamer
46.45m²
Terras
7.8m²
Terras
7.45m²
Berging
5.7m²
Toilet
1.3m²
Dressing
6m²
Inkomhal
6.65m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons