Uiterst stijlvolle kantoorruimte met magazijn

Kantoorruimte
Sint-Niklaas
Frans Van Cauwelaertlaan 157
Uiterst stijlvolle kantoorruimte met magazijn
€ 395.000
Deze kantoorruimte is high end en stijlvol, een pure werkomgeving. Enig wauw effect die de bezoeker bekruipt.

Je betreedt het gebouw via de inkomhal, voorzien van een volledige wand met ingemaakte kasten. Naast de inkomhal vinden we een bureauruimte, individueel afsluitbaar via een prachtige zwart stalen deur en voorzien van ingemaakte kasten inclusief flatscreen. In het verlengde van dit bureel komen we in een open bureauruimte voorzien van 8 afzonderlijke werkposten / bureau's. De wit geschilderde predallen en de op rails verschuifbare spots zorgen voor een loft-gevoel, de eiken plankenvloer zorgt voor een warme touch. Via een zijdeur kan je de toiletten terugvinden, afzonderlijk voor de dames en de heren.

In het verlengde van het  landschapskantoor vinden we een volledige uitgeruste keuken met marmeren werkblad en voorzien van een grote ijskast (inclusief diepvries), combi toestel microgolf / oven, Miele koffiezet, vaatwas én een leuke plek om te eten. Achterliggend vinden we een praktische berging én een prachtige vergaderzaal / bureau die plaats biedt aan 12 tot 16 personen. Een lichtstraat zorgt voor de connectie binnen/buiten en de ingemaakte kasten zorgen voor de nodige opbergruimte. Stockagemogelijkheden genoeg in de geïsoleerde magazijnruimte (bestaande uit 3 delen - 44m², 25m² en 86m² - in onderlinge verbinding met elkaar) waarbij een sectionaal poort - te bereiken via een zij oprit - zorgt voor een vlotte toegang.

Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld met airco units met individuele thermostaten per ruimte en beschikt over een ventilatiesysteem type D. Ook een alarmsysteem en patchbord waar je eenvoudigweg je server en telefooncentrale op kan aansluiten zijn voorzien. De totale oppervlakte van de kantoorruimte bedraagt 384m² (inclusief de magazijnruimte).

Kortom, een mooie & strakke werkomgeving met de nadruk op duurzaamheid, werkgenot en feelgood.
Bebouwing
Type
Kantoorruimte
Woonoppervlakte
384,00 m²
Bouwjaar
1993
Lift
Nee
Comfort
Algemene staat
Instapklaar
Voorzieningen
Elektriciteit, Stadswater, Alarm, Riolering, Airco, Internet
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [1,37 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market SINT-NIKLAAS HEYMANPLEIN [2,18 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS NIJVERH. COLRUYT [1,21 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,61 km]), Vervoer - Treinstations (Saint Nicolas [1,13 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,37 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [3,6 km]), Warenhuizen - Delhaize (Bellestraat 16 9100 Sint-Niklaas [2,18 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Sint-Niklaas Clementwijk [0,09 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Ja
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€2.305
Indeling
Keuken
32.5m²
Bureau
19.3m²
Bureau
51m²
Bureau
53m²
Berging
8.5m²
Toilet
6m²
Inkomhal
10m²
Magazijn
44.5m²
Magazijn
25m²
Magazijn
86m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons