Uitzonderlijke projectgrond

Bouwgrond
Nieuwkerken-Waas
Peperstraat 27-29
Uitzonderlijke projectgrond
 
Bijzondere projectgrond in het centrum van Nieuwkerken-Waas. Deze projectgrond bestaat uit 3 kadastrale entiteiten. Enerzijds een mogelijke bouwgrond van 2.009 m² voor maximaal 2 halfopen bebouwingen gelegen aan de Peperstraat 25-27 met een breed uitlopende achtergrond rechts en links achter de bestaande woningen in de Peperstraat.
Anderzijds een groot achterliggend tuinland met een vakantieverblijf samen groot 8.240m².

Ideaal voor een familie die twee woningen wenst te bouwen en wilt genieten van een fantastisch en uitzonderlijk groen binnengebied voor ontspanning of ecologische projecten.

Na inlichtingen te hebben ingewonnen bij de dienst stedenbouw zouden onder voorwaarden twee halfopen bebouwingen mogelijk zijn (geen appartementen) aan de kant van de Peperstraat telkens aan te bouwen aan de bestaande woningen rechts en links (hierbij kan dan men denken aan telkens een woning met een straatbreedte van 6,5 meter met een bouwvrije strook zijdelings van 3 meter). Het profiel van de naastliggende woningen rechts en links zou dan moeten gevolgd worden, de maximale bouwdiepte is 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping. Het vakantiehuisje kan in principe (zodoende het kan worden gerenoveerd) onder voorwaarden als geacht vergund worden geregistreerd bij de dienst stedenbouw gezien het is gebouwd volgens de kadastrale legger in 1943. 

Contacteer ons gerust om verdere details en de prijs te bespreken. Eventuele mogelijkheid om delen van het geheel aan te kopen (te bespreken).
Bebouwing
Type
Bouwgrond
Grondoppervlakte
10.249,00 m²
Lift
Nee
Comfort
Algemene staat
Normaal
Voorzieningen
/
Geografische ligging
Omgeving
Warenhuizen - Aldi (9100 Sint-Niklaas [3,39 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour market NIEUWKERKEN-WAAS [0,64 km]), Warenhuizen - Colruyt (SINT-NIKLAAS NIJVERH. COLRUYT [3,7 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Vrije Basisschool [0,18 km]), Vervoer - Treinstations (Nieuwkerken Waas [1,31 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,42 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Sint Niklaas [4,87 km]), Warenhuizen - Delhaize (Nieuwkerkenstraat 1 9100 Sint-Niklaas [0,41 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Nieuwkerken Rusthuis [0,15 km])
Overige info
Oriëntatie tuin
Oost
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsaanvraag
Nee
Voorkooprecht
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€339
Indeling
Interesse in dit pand?
Contacteer ons