Uniek luxe appartement met adembenemend zicht op de Schelde en de stad Antwerpen.

Appartement
Linkeroever
Aalscholverslaan 78 bus 101
Uniek luxe appartement met adembenemend zicht op de Schelde en de stad Antwerpen.
€ 739.000
Bijzonder aangenaam, luxueus en ruim appartement op een bijzondere goede locatie. Dit appartement is uniek in zijn soort met een ruime bruikbare vloeroppervlakte van +/-139m² en een groot terras van +/-30m². Vanuit de woonkamer en het terras krijg je een instant vakantiegevoel. Het zicht op het Galgeweel van meer dan 40ha is fenomenaal, buiten de natuurlijke habitat voor vogels is het een heel fijn zeilmeer en park. In combinatie met het zicht op de stad Antwerpen is dit bijna surrealistisch. De stad is hier geen uitstap maar een uitzicht.  Aan het water baadt u in een zee van ruimte terwijl u op enkele minituten in de bruisende metropool bent. Het appartement typeert zich door zijn prachtige lichtinval dankzij grote raampartijen en de ruime leefruimte met leefkeuken. Deze keuken is hyper geïnstalleerd. Er zijn 2/3 slaapkamers waarvan een master bedroom met een ensuite uitgeruste badkamer. Op de nachthal is een bijkomende badkamer.

Bij dit uniek appartement hoort een eigen individuele berging en een zeer ruime garage met brede inrijpoort (inclusief in de prijs). Het appartement is energiezuinig en heeft een E-peil van 58. Elektrische installatie is uiteraard conform de reglementering

Kortom een bijzonder woonplezier en hoge score op feel good! 
 
Bebouwing
Type
Appartement
Grondoppervlakte
219,00 m²
Woonoppervlakte
139,00 m²
Bouwjaar
2016
EPC waarde
95
Lift
Ja
Comfort
Aantal slaapkamers
2
Algemene staat
Luxe afwerking
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Videofoon
Geografische ligging
Omgeving
Onderwijs - Secundair onderwijs (Sint-Annacollege - Middenschool [0,79 km]), Warenhuizen - Aldi (2050 Antwerpen [0,34 km]), Warenhuizen - Carrefour (Carrefour express Total Linkeroever [0,62 km]), Warenhuizen - Colruyt (LINKEROEVER (COLRUYT) [0,62 km]), Onderwijs - Basis en kleuter onderwijs (Stedelijke Basisschool - Apenstaartjes [0,65 km]), Vervoer - Treinstations (Antwerp South [2,64 km]), Gezondheid - Ziekenhuis (Hof ter Schelde Revalidatieziekenhuis [1,74 km]), Gezondheid - Tandarts (Algemeen Tandarts [0,42 km]), Warenhuizen - Albert Heijn (AH Antwerpen [1,9 km]), Warenhuizen - Delhaize (Frederik Van Eedenplein 5 2050 Antwerpen [1,22 km]), Vervoer - Bus-en/of tramhalte (Antwerpen Sporthal Linkeroever [0,33 km])
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Gevalideerd as-builtattest
Nee
Davaarding voor stedenbouwkundige overtreding
geen maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsaanvraag
Ja
Voorkooprecht
Ja
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Financiële info
Kadastraal inkomen (ni)
€1.476
Indeling
Garage
43m²
Berging
5m²
Slaapkamer
11.13m²
Slaapkamer
19.03m²
Keuken
9m²
Badkamer
7.78m²
Badkamer
3.11m²
Woonkamer
36.8m²
Bureau
9.27m²
Terras
30m²
Berging
5.85m²
Toilet
1.79m²
Inkomhal
8.78m²
Interesse in dit pand?
Contacteer ons