Over Claves

CLAVES bezorgt u met raad en daad de sleutel tot uw toekomst

Of u nu een pand zoekt, een eigendom wilt verkopen of verhuren of hulp en advies nodig hebt bij uw patrimoniumbeheer, als makelaar en vastgoedexpert biedt CLAVES een totaalpakket aan. Voor al uw vastgoedvragen weten wij vast en zeker een antwoord. Uw vastgoed en toekomst zijn bij ons in goede handen.

Totaalservice

CLAVES zorgt voor een totale service op uw maat. We starten telkens met een grondige analyse van uw (toekomstig) vastgoed en voeren essentiële controles en metingen uit. We bemiddelen bij de verkoop, verhuur en het patrimoniumbeheer van uw onroerend goed. Indien nodig verzorgen we eveneens de verbouwcoördinatie.

Expertise

CLAVES is een beëdigd vastgoedexpert en erkend energiedeskundige. Met die uitgebreide expertise kunnen we u met raad en daad bijstaan en bewaken we zelf de kwaliteit van deontologische beroepscodes en alle officiële documenten, zoals energieprestatiecertificaten, gedetailleerde plaatsbeschrijvingen, etc.

Persoonlijke begeleiding

CLAVES staat garant voor een uitgekiende kennis. Onze experts geven een strategisch antwoord op elke vastgoedvraag en begeleiden u bij elke stap in uw vastgoedkeuzes.

Opvolging marktevolutie

CLAVES staat erop dat alle experten marktevoluties op de voet volgen. Hierdoor, en dankzij de inzichten die we verwerven over uw vastgoed, kunnen we een optimaal rendement nastreven.

Maak kennis met ons team

Jürgen Beck Bestuurder
Vastgoedmakelaar
Beëdigd schatter
Energiedeskundige
0495 16 17 17 vastgoed@claves.be
Alexandra Sack Vastgoedmakelaar 0497 17 93 00 alexandra@claves.be
Hugo De Burggrave Vastgoedmakelaar 0475 94 43 07 hugo@claves.be
Anne Van den Abeele Vastgoedconsulent
Financieel adviseur
0473 22 35 53 anne@claves.be
Charlotte Van Gysel Vastgoedconsulent
verhuur
0483 47 45 63 cvg@claves.be
Lena Vermaercke Vastgoedmakelaar
stagiair
03 50 29 874 lena@claves.be