Aankoopbegeleiding

Gaat u zelf op zoek naar een woning?

Koop met uw hart, maar ook met uw verstand!

Wij geven u graag een second opinion. Door onze expertise en deskundige feedback kunt u gewikt en gewogen uw droomwoning kiezen. We vergezellen u graag tijdens een plaatsbezoek en geven u een waardevol advies over het onroerende goed. Die expertise gaat van het bouwtechnische aspect tot de waarde van de woning. Als u wilt, onderhandelen we zelfs over de vraagprijs.

 • Plaatsbezoek met technische opinie

  175 euro

 • Plaatsbezoek met technische opinie + gefundeerde prijscontrole

  275 euro

 • Plaatsbezoek met technische opinie + gefundeerde prijscontrole + strategische prijsonderhandeling

  475 euro

  + 10% op het prijsverschil bij akkoord

Laat u ons liever een woning zoeken?

Bent u op zoek naar een specifiek soort eigendom? Na een grondige analyse van uw wensen en verwachtingen stellen we een lijst van parameters op waaraan een eigendom moet voldoen.

Of het nu gaat over een toekomstige gezinswoning of investeringseigendom, wij gaan ernaar op zoek ongeacht of die al op de vastgoedmarkt te koop staat of niet. Wanneer we uw toekomstige woning denken gevonden te hebben, of dicht in de buurt zitten, maken we zelf eerst een plaatsbezoek. Daarna stellen we een studie op met de voor -en nadelen, onderzoeken we de lastenboeken, maken we een waardebepaling, bekijken we het onroerend goed ernstig en onderhandelen we professioneel over de vraagprijs als deze eigendom u bevalt. Bij een investeringseigendom maken we bovendien een uitgebreide rendementsberekening en adviseren we u over het potentieel op de verhuurmarkt en het verdere beheer.

Voorbeeld referentie/project

Dunant Gardens - Gent

Dunant Gardens
Dunant Gardens

De opdracht van onze klant was een investeringseigendom zoeken dat voldeed aan specifieke voorwaarden die door hem voorop werden gesteld. Na een uitgebreide selectie en afweging werd aan de hand van een rendementsanalyse op het juiste moment een beslissing genomen. We adviseerden de aankoop van een nieuwbouwappartement met zuidwest oriëntatie en uitzicht op de groene Blaarmeersen in Gent.

Vragen over diensten?

Maak vrijblijvend een afspraak bij CLAVES om op al uw vragen een antwoord te krijgen. Onze service bestaat erin u bij te staan van A to Z omtrent uw vastgoed.

Contact