Aankoop-begeleiding

U gaat zelf op zoek naar een woning?

Koop zeker met je hart maar ook met je verstand!

Wij geven u graag een second opinion. Onze expertise en deskundige feedback zal je beter in staat stellen een keuze te maken op weg naar je droomwoning. We vergezellen je graag tijdens een plaatsbezoek en geven je zo een waardevol advies over het onroerende goed. Dit kan gaan over het bouwtechnische aspect maar evenzeer over de waarde van de woning. Desgewenst onderhandelen we zelf over de vraagprijs.

Tarieven regio Waasland en inclusief BTW:

Plaatsbezoek met technische opinie: 175 euro
Plaatsbezoek met technische opinie en gefundeerde prijscontrole: 275 euro
Plaatsbezoek met technische opinie, gefundeerde prijscontrole en strategische prijsonderhandeling: 475 euro + 10% op het prijsverschil bij akkoord

U laat liever ons een woning zoeken?

Bent u op zoek naar een specifiek soort eigendom? Na een grondige analyse van uw wensen en verwachtingen stellen we een lijst van parameters op waaraan deze eigendom moet voldoen.

Of het nu over een toekomstige gezinswoning of investeringseigendom, wij gaan op zoek naar deze eigendom ongeacht of deze op de vastgoedmarkt reeds te koop staat. Als we denken dat we uw toekomstige eigendom hebben gevonden of dicht in de buurt zitten, maken we zelf eerst een plaatsbezoek, stellen we een studie op met de voor -en nadelen, onderzoeken we de lastenboeken, maken we een waardebepaling, bekijken het onroerend goed ernstig en onderhandelen we professioneel over de vraagprijs als deze eigendom u bevalt. Bij een investeringseigendom maken we bovendien een uitgebreide rendementsberekening en adviseren we u over het potentieel op de verhuurmarkt en het verdere beheer.

Voorbeeld referentie/project:
Dunant Gardens - Gent

Dunant Gardens

De opdracht van de cliënt bestond erin een investeringseigendom te zoeken die voldeed aan specifieke voorwaarden die door hem voorop werden gesteld. Na een uitgebreide selectie en afweging werd aan de hand van een rendementsanalyse op het juiste moment een beslissing genomen tot aankoop van een nieuwbouwappartement met zuidwest oriëntatie en uitzicht op groene Blaarmeersen te Gent.

Dunant Gardens