Claves: overzicht van onze woningen die te koop of te huur staan

In de kijker

Belsele € 955.000
Uitzonderlijke villa op een residentiële toplocatie

Deze eigendom is gewoonweg bijzonder in zijn soort en scoort hoog op woonbeleving door zijn concept, de open ruimteperspectieven en de bijzondere tuin.
Deze villa van de hand van architect Paul De Meyer is gebouwd op een zeer kwalitatief perceel en heeft een coole licht- en ruimtesensatie ondermeer door de harmonie met de omliggende natuur. 
Vanuit het grote schuifraam zijn terras en leefruimte in doorloop uitgezet wat voor een zeer aangename luchtige ruimtebeleving zorgt.
De grote glaspartijen zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten. Resultaat is overal zicht op groen en maximale lichtinval.
De tuin is een waar paradijs met een interessant bomenarsenaal als bewakers van het kwalitatieve, het eerlijke en het goede wonen.
Het verbluffende uitzicht vanuit de living, eetkamer, keuken en slaapkamers op de tuin het het achterliggende weiland zorgen dan ook voor een gevoel van rust, balans en eenheid met de immer verrassende natuur.

De woning heeft op het gelijkvloers een ruime inkomhal met vestiaire en een afzonderlijk gastentoilet. Vanuit de inkomhal kom je in de koele berging die aansluit bij de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de eetkamer die in verbinding staat met een bureel. Van hieruit en vanuit de eetkamer kom je ook in de living. Ingebouwde schuifdeuren geven de mogelijkheid de ruimtes te compartimenteren of er een loft gevoel aan mee te geven. Aaneensluitend aan de living ligt bijkomend een terras met patio georiënteerd op het zuiden en westen om de doorzonning van de leefruimte te maximaliseren. Aan de voorzijde is een brede inpandige dubbele garage aanwezig met trap naar een bovenliggend werkatelier (4e en 5e slaapkamer is hier mogelijk). Via de traphal kom je op de eerste verdieping waar zich drie zeer ruime slaapkamers schuilhouden. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben een eigen ensuite badkamer en buitenterras. Via een uittrekbare trap kom je op een ruime volledig geïsoleerde zolderruimte. Eveneens is een praktische kelder aanwezig.

Als klap op de vuurpijl ligt er in de tuin een prachtig zwembad van 4 x 11 meter met geïsoleerde wanden en een warmtepomp voor de verwarming van het zwembadwater. Het zwembad is eveneens afsluitbaar met een elektrisch bedienbaar rolluik
en ligt aan het gezellige zonneterras.

Er werden kwalitatieve materialen gebruikt zoals ondermeer massief eiken parket, natuurstenen vloeren en unieke natuurleien als dakbedekking.

Buiten de beschreven troeven heeft de woning een mooi meerwaarde potentieel door naar eigen wensen voorzieningen en inrichtingen te upgraden.
Zo is er een kruipruimte onder de woning waardoor gemakkelijk technische aanpassingen kunnen gebeuren.

Deze bijzondere eigendom is bovendien gelegen in een van de meest gegeerde straten in het Waasland, in het idyllische Puyvelde/Belsele dicht bij alle voorzieningen en op slechts enkele minuten rijden van Sint-Niklaas en de E17 autosnelweg. 
Kortom een uitzonderlijke opportuniteit! 

Tip/Info:
- het louter omschakelen van de huidige elektrische verwarming naar een klassieke centrale verwarming met een gascondensatieketel zal het EPC evolueren naar  een label  C wat aantoont dat de schil van de woning gezien zijn bouwjaar zeer goed geïsoleerd is. Met bijkomend zonnepanelen zal label B kunnen gehaald worden enz...
- architect Paul De Meyer was de architect van ondermeer het Casino van Oostende, de Singel in Antwerpen,...


Interesse? Bel voor info of een vrijblijvend bezoek naar 03 502 98 74 of mail naar vastgoed@claves.be.

‘Dit gebouw is onderhevig aan een renovatieverplichting voor meer info zie: https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen'

3
1826m2
Meer info

Vragen over onze diensten?

Op al uw vastgoedvragen hebben wij vast en zeker een antwoord. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact