Claves: overzicht van onze woningen die te koop of te huur staan

In de kijker

Sint-Niklaas
Fijn, hip en ruim appartement, rustig gelegen in het hart van de stad.

Dit appartement heeft een bijzondere uitstraling  en feel good.
Het appartement is zeer centraal gelegen in het hart van het centrum van Sint-Niklaas, in de Stationsstraat. Op hink-stap-sprongafstand van de Grote Markt en wandelafstand van het station.
In dit appartement heerst er rust en voel je instant stedelijke vibes als je de statische poort van het bijzondere elegante appartementsgebouw opent.
Dit gebouw volgens archiefstukken daterend van 1870 en bouwkundig erfgoed heeft een bijzondere waarde in het stadsbeeld. 

Het appartement is zeer ruim (136 m²) en kwalitatief afgewerkt en geeft je een overzicht op de stad.
De lift opent zijn deuren in je private inkomhal.  Van hieruit heb je toegang tot het gastentoilet, de berging, de badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo) en twee slaapkamers waarvan één met dressing.
De leefruimte met hoog plafond en gezellige gashaard geeft onmiddellijk toegang tot het grote terras.
Aanpalend is de open keuken met elektrische toestellen (inductiekookplaat, dampkap, Amerikaanse koelkast, microgolfoven, vaatwasmachine). Koken is hier een plezier en aan het grote  kookeiland is het genieten van iedere apero, brunch....

In de half ondergrondse kelder is voldoende plaats voor de fietsen en inclusief in de prijs is een individuele gigantische berging.
Op het binnenplein is er een exclusieve autostaanplaats tussen de platanen die kan aangekocht worden voor 30.000€ .

Het EPC is gunstig en de elektrische keuring is conform. De verwarming gebeurt met een hoogrendement condensatieketel op gas voor de CV (alles individueel per appartement).

Dit appartement is een droom voor mensen met smaak van alle leeftijden en die ervan houden om alles in de buurt te hebben. Prijs is bespreekbaar.
Kortom een echte warme kans!

 

2
136m2
Meer info

Vragen over onze diensten?

Op al uw vastgoedvragen hebben wij vast en zeker een antwoord. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact