Claves: overzicht van onze woningen die te koop of te huur staan

In de kijker

Sint-Niklaas
Uitzonderlijke parel

Unieke prachtige villa op een kwalitatief perceel van maar liefst 2930m². Deze kwalitatieve woning is gewoonweg uitzonderlijk door zijn ruimtegevoel binnen/buiten, zijn lichtinval en gebruik van duurzame doordachte materialen
Deze woning is zeer recent volledig gerenoveerd en grondig uitgebreid waarbij ze echt als een nieuwbouw woning aanvoelt.
Ze is praktisch opgebouwd met een ruime inpandige garage voorzien van een installatie met warmtepomp boiler voor het sanitair warm water en een warmtepompsysteem voor de centrale verwarming. Mede hierdoor is dit echt een woning van de toekomst. De ruimtes zijn doordacht en staan met elkaar logisch in verbinding. Telkens is nagedacht om vanuit de hoofdvertrekken maximaal te genieten van de lichtinval en de diepe tuin.
De keuken is hyper uitgerust en de woonkamer is bijzonder aangenaam door het gebruik van parketvloeren, de prachtig geïntegreerde haardwand en het sublieme uitzicht op de zeer onderhoudsvriendelijke tuin.
Het terras dat aansluit bij de keuken en de woonkamer is zeer ruim en voorziet meer dan voldoende plaats voor een uitgebreide en comfortabele terrasuitrusting. Verder is op de gelijkvloerse verdieping nog een stijlvolle inkomhal met afzonderlijk toilet, een berging, wasplaats met bijkomend toilet, een bibliotheek en een bureau met zicht op de tuin.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan één met een eigen dakterras en één slaapkamer dienstdoende als master bedroom met een ensuite volledig uitgeruste badkamer, eigen toilet en dressing. Alle slaapkamers hebben een eigen lavabo en op de nachthal is een bijkomend toilet en een tweede badkamer.
De woning geniet van een goede ligging en bereikbaarheid gezien de omliggende faciliteiten zoals winkels, scholen, station en het centrum van Sint-Niklaas op een boogscheut.

Kortom dit is een zeer uitzonderlijke woning met een kwalitatieve afwerking.

4
2930m2
Meer info

Vragen over onze diensten?

Op al uw vastgoedvragen hebben wij vast en zeker een antwoord. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact