Rentmeesterschap en beheer

Het beheren van een patrimonium is niet altijd even vanzelfsprekend. CLAVES is hiervoor een geschikte partner. Een partner die vooruitkijkt; naar uw toekomst en die van volgende generaties. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek ontleden we samen uw vastgoedportefeuille en bieden we nadien graag ons ervaren inzicht. In onze samenwerking helpt CLAVES u anticiperen en staan we u bij in het volledige beheer van uw vastgoed.

Hoe gaan we te werk?

Voor het dagdagelijkse beheer van uw vastgoed gebruikt CLAVES een gespecialiseerde software die ons zicht geeft op relevante gegevens: huurindexaties worden hier continu geüpdatete en bovendien teruggekoppeld naar de beschikbare indexvoeten van de overheid, afrekeningen tussen eigenaar en huurder worden open en duidelijk gecommuniceerd en ook bankschriften zijn gedigitaliseerd. CLAVES beheert alle details en documenten en omdat wij gebrand zijn op transparantie, heeft u steeds persoonlijke toegang tot de beveiligde webpagina waarop u uw (financiële) gegevens te allen tijde kan raadplegen.

Aan de hand van specifieke berekeningsmodellen probeert CLAVES u ook inzicht te bieden op uw vastgoed. We maken een analyse van de beschikbare data om een doordachte strategie op te bouwen, in functie van u en de optimalisatie van uw rendement.

Vragen over diensten?

Maak vrijblijvend een afspraak bij CLAVES om op al uw vragen een antwoord te krijgen. Onze service bestaat erin u bij te staan van A to Z omtrent uw vastgoed.

Contact