Philippe Saveryslaan - Orlaylaan 0

Stijlvolle nieuwbouwappartementen aan de Schelde

Kenmerken

  • 1 - 3
  • 74 - 122m2

Aanbod

Naam Oppervlakte Terras Tuin Slpk Badk Prijs Details Status Meer info
1 slaapkamer appartementen 74 m2 15 m2 Nee 1 1 Geen Verkocht
2 slaapkamer appartementen 122 m2 15 m2 Ja 2 1 € 315.000 PDF Te koop Meer info
3 slaapkamer appartementen 108 m2 35 m2 Ja 3 1 € 371.000 PDF Te koop Meer info

Scroll voor meer details →

Interesse in dit pand?
Contacteer ons

Omschrijving

Residentie Scaldia is een stijlvol nieuwbouwproject van 47 appartementen op stapafstand van de Schelde. In deze nieuw te bouwen residentie op de ZAAT kan u genieten van de rust én van de gezelligheid van het wonen aan de Schelde. Tal van leuke eetgelegenheden zijn klaar om u te ontvangen. Voor een avondwandeling langs het water stapt u simpelweg de deur uit. Kortom een absolute topligging!

Het gebouw kenmerkt zich door een moderne architectuur. De gelijkvloers appartementen beschikken over een eigen tuin (met bijhorend terras), de bovenliggende appartementen hebben mooie ruime terrassen met een zeer gegeerde zuid(west)-oriëntatie

Elke entiteit biedt een kwaliteitsvolle woongelegenheid en is voorzien van alle comfort : vloerverwarming, veiligheidsdeur,... Daarbovenop zijn er mooie budgetten voorzien voor een afwerking op maat. De appartementen zijn energiezuinig (warmtepomp) en hebben een maximum E-peil van E30. Er is keuze tussen 2 of 3 slaapkamer appartementen met oppervlaktes tussen 88m² en 122m². Een ruime ondergrondse parking met autostaanplaatsen, een fietsenberging en kelderbergingen is voorzien. Start werken : 1 maart 2024. Verkoopprijzen vanaf 315.000€.

In Residentie Scaldia zal u genieten van het beste van alle werelden: rust, gastronomie op stapafstand, mooie architectuur én de aanwezigheid van het water van de Schelde. Een echte aanrader!

Benieuwd naar deze energiezuinige appartementen op een TOP locatie? Contacteer ons snel via alexandra@claves.be of 0497 17 93 00.

geografische ligging

Interesse in dit eigendom?