Dorpsdam 16

Gebouw voor gemengd gebruik met enorm potentieel in centrum Vrasene

€ 649.000

Kenmerken

Aanbod

Naam Oppervlakte Terras Tuin Slpk Badk Prijs Details Status Meer info

Scroll voor meer details →

Interesse in dit pand?
Contacteer ons

Omschrijving

Ontdek deze unieke investeringsmogelijkheid in het hartje van Vrasene.

Dit veelzijdige gebouw combineert praktische kantoorruimte op de benedenverdieping met twee ruime duplex appartementen erboven. De benedenverdieping biedt een ruime en goed verlichte kantoorruimte, geschikt voor diverse zakelijke activiteiten. De flexibele indeling maakt het passend voor een breed scala aan bedrijfsmodellen.

Op de bovenverdieping wachten twee grote duplex appartementen, met een bruikbare vloeroppervlaktes van maar liefst 210m² en 220m². Eén appartement is reeds deels gemoderniseerd, terwijl het tweede een fantastische renovatiekans biedt voor investeerders met creatieve visie. Beide appartementen beschikken over een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, badkamers en een tuintje.

De twee dubbele garages openen de mogelijkheden naar het creëren van extra autostaanplaatsen in functie van extra wooneenheden. Het pand is ideaal voor wie zoekt naar een veelbelovende vastgoedinvestering.

Benut het potentieel van dit unieke vastgoed en neem contact met ons op voor meer informatie via thomas@claves.be of via 04 72 65 12 35

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

geografische ligging

Interesse in dit eigendom?